Seguidors

dilluns, 4 d’octubre del 2010

S'acosta la Castanyada



Sí nois, s'acosta la Castanyada. Aquest cap de setmana l'hem passat entre Can Roma i Can Ferrús. A Can Roma, la nostàlgia, i a Can Ferrús l'actualitat.

Can Roma s'ha comportat i hem fet una bona collita de bolets, desprès de dos anys sense sortir a fer de boletaire, com a mínim jo.
Ahir a Can Ferrús vam creure convenient de fer una pujada, quants més siguem millor, el cap de setmana abans de la Castanyada, per deixar la Casa en condicions; seria bó, resoldre el tema de l'aigua, tema que ahir vam mirar d'enfocar i esperem que estigui resolt; però també caldria resoldre el tema de l'aigua al bany i poder deixada muntada la nova cuina que ens ha aconseguit En Joan; per tot aixó, i també per passar una bona vetllada tots junts, us comvoquem el cap de setmana del 23-24 per mirar de deixar resoltes aquestes qüestions.

2 comentaris:

Laura :D ha dit...

Està molt maca Can Roma :) I Borredà també, llàstima que ha crescut massa... Vaig fer alguna que altre foto maca de Borredà, ja te les passaré!

Carme ha dit...

Apa!! com treballeu!!! I sí que es veu maco Can Roma: és un consol que, ja que ens van fer fora, de debó la volguessin, no?